3D Dental Clinic

ЕСТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

     Естетичната дентална медицина е област представляваща най – бързо развиваща се и до момента най – популярна част на денталната медицина. 

     Нейна задача е да предложи алтернатива на липсващите зъби или да подобри вида на усмивката. 
     Нейните цели са да постигне възможно най – естествен вид на зъбите, да запази тяхната функционалност и да подобри качеството на живот и социални контакти на пациента. 


 3D Dental Clinic
предлага всички естетични услуги, в следните направления: 
     – Поставяне на корони (керамични, металокерамични и циркониеви корони); 

Избелване на зъби – тази естетична процедура е сред най – търсената в света. Много хора не си харесват зъбите само заради цвета или заради пигментите появили се с времето. Причините за оцветяването на зъбите са най – различни: силните химически съставки в храните са най – честите оцветители на зъбите, като червеното вино, кафето, какаото, черния чай и др. Други причини са възрастта, генетични оцветявания, недостатъчност на емайла и др. Затова избелването на зъбите има редица предимства:
1. Вдъхновяващи естетични резултати
2. Повишава самочувствието на пациента
3. Повишава увереността на пациента
4. Подобрява естетичността на цялостния външен вид на пациента  

Поставяне на хиалурон в устните – тази естетична процедура е безспорно най – желаната процедура сред жените. Всяка жена си мечтае за плътни и добре контурирани устни, затова ние сме на среща да сбъднем тази мечта. 
     Хиалуроновата киселина е най – използваният филър за устни. Тя е естествена съставка на човешкия организъм, биосъвместима и разградима, което я прави напълно безопасна. Поставянето на хиалуронова киселина в устните включва два основни етапа, които могат да бъдат застъпени в различна степен – контуриране и обем на устните. Контурирането на устните се извършжа когато е нарушена тяхната форма и са неясни границите между устните и кожата около тях. Уголемяването на устните се състои в директно увеличаване на техния обем до степен желана от пациента.