3D Dental Clinic

Д-р Ефтим Даов

Д-р Даов е завършил Факултета по Дентална медицина на Медицинския университет в София през 2005г. Той работи със своя опитен и талантлив екип, за да удовлетвори всички желания на нашите пациенти. Фокусирайки се върху имплантологията и протетичната дентална медицина, д-р Даов изпраща всекидневно местни и чуждестранни пациенти от нашата клиника с усмивка на лицето.

Д-р Цветелина Илиева

Д-р Илиева завършва Факултета по Дентална медицина на Медицинския университет в София през 2016г., през която се включва в екипа на 3D Dental Clinic и започва да развива своите таланти и умения. Занимава се с лечението на най-малките пациенти, които идват в нашата клиника и проявява голям интерес към лечението на коренови канали, ортодонтията и хирургията.

Д-р Адриан Иванов

Д-р Иванов завършва Факултета по Дентална медицина на Медицинския университет в София през 2019г. Веднага след завършването си става част от екипа на 3D Dental Clinic.
Той се интересува от протетичната и естетичната дентална медицина и се занимава изцяло с дизайнирането на усмивките на нашите пациенти.

Д-р Вероника Атанасова

Д-р Вероника Атанасова е дипломиран магистър по Дентална Медицина към Факултета по Дентална Медицина на Медицински Университет – София.
Cлед завършването си се присъединява към екипа на 3D Dental Clinic, където има възможността да се развива и да насочи интересите си в областта на естетичните възстановявания и протетичната дентална медицина. За нея е предизвикателство да направи от невъзможното – възможно, затова се развива в областта на ендодонтията. Тя с лекота се справя с малките ни пациенти и успява да пребори и най-големите им страхове.

Ние създаваме усмивки.

Хората, които се усмихват често са по-щастливи и оставят по-положително впечатление върху себе си и заобикалящата ги среда. 
Като семейство на 3D Dental Clinic, нашата най-голяма мотивация е да превърнем нашите пациенти в по-щастливи и по-уверени версии на себе си.